Tako Lako column pattern top

Lekcija 1: Ponavljanje

Prošle zime sam putovao u Češku. Išao sam u siječnju deset dana u Prag i Tabor. Vrijeme je bilo lijepo. Nije bilo snijega, ali je bilo jako hladno. Samo je zadnji dan bilo kišno. Putovao sam s roditeljima i bratom. Bilo je jako zabavno. Moji roditelji su išli u muzeje i galerije, a moj brat i ja smo išli u klubove, barove i plivali smo u bazenu. Hoteli su bili odlični! Navečer smo s roditeljima često išli u restorane. Hrana je bila izvrsna.

Išli smo avionom 3. siječnja i put je trajao dva sata. Moj brat ne voli putovati avionom, ali ja volim. U avionu uvijek spavam. Bili smo u Pragu šest dana. Sedmi dan smo putovali automobilom u Tabor. Išli smo rano ujutro u sedam sati. Vozili smo se samo jedan sat. Putovanje nije bilo dugo. Tabor je vrlo blizu. U Taboru smo bili samo dva dana. Zatim smo se vratili u Prag gdje smo bili još jedan dan.

U Pragu smo posjetili katedralu, sinagogu, palače, glavni trg, Karlov most i muzeje. Također smo se vozili i brodom po Vltavi. Večera na brodu je bila izvrsna. Obavezno moraš ići u Prag. To je jako lijep grad.